Het Dojo-Haus tegenover de kerk in het dorp Recht.

Seminaries & Vakantie

Huur een smaakvol vakantiehuis in de Belgische Eifel en geniet van de prachtige natuur in de Oostkantons. Het Dojo-Haus combineert het beste van twee werelden: gelegen in het centrum van het dorp en op wandelafstand van de natuur.

Het Dojo-Haus is een zelfcateringshuis en enkel in zijn geheel te huur voor hoogstens 20 personen en 2 baby’s.

Het Dojo-Haus is erkend door de gemeente Sankt Vith en de Duitstalige Gemeenschap.
DOJO-114 (2)

Het Dojo-Haus

Het Dojo-Haus, een vakantie- en seminariehuis, ligt tussen twee natuurgebieden: de Hoge Venen en de Eifel. De grote troeven zijn de natuur rondom het dorp, sterrenrestaurants in St. Vith en gelegen op 15 minuten rijden van Francorchamps. Het is een zelfcateringshuis dat gehuurd kan worden voor groepen tot 20 personen: weekend, midweek of hele week. Het is leuk om op te merken dat het Dojo-Haus een polyvalente ruimte heeft met bar en zen-tuin. Het huis is groot genoeg voor diverse doeleinden: vieren met familie, genieten met vrienden, eruit springen met collega’s of de dojo-matten voelen met sportieve maatjes. De woning heeft acht slaapkamers met elk een badkamer. Op de ruime parking is een semipublieke laadpaal voor twee elektrische auto’s.

Dojo-Saal voor residentiële seminaries en events

Een seminarie of event gepland met overnachtingsmogelijkheid? Huur het Dojo-Haus en gebruik de bijhorende Dojo-Saal. Dat is een grote polyvalente zaal met een bar, een zen-hoek (cosy corner) en directe toegang tot een tuin met patio.

Seminarie of gewoon vakantie? De Dojo-Saal kan tijdens jullie verblijf dienen als eetkamer, vergaderruimte of ontspanningsruimte en beschikt over een podium, smart-tv, bord op wielen, tafels, stoelen, sofa’s en 16 vensters. Ter ontspanning zijn er spelen zoals tafelvoetbal, airhockey, minibiljart, tafeltennis en speedminton.

 

Dojo-Haus

Weiherstraße 2

4780 RECHT (St. Vith)

BELGIË